ROAD PAINT

________________________

ROAD PAINT (bojë për shënjimin e rrugëve me cilësi të lartë)

Kodi: 43

..................

Bojë për shënjimin e rrugëve me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Është ideal për lyerje rruge (shënjimi i rrugëve dhe parkimi).

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe të verdhë. Me kërkesë në ngjyrë të zezë, jeshile, të kuqe, portokalli dhe blu. (karta e ngjyrave)

Sasia: 1Kg, 4Kg, 25Kg