RED SUN

________________________

RED SUN (llak druri)

Kodi: 37

..................

Llak druri një përbërës me bazë alkidi për përdorim brenda dhe jashtë. Ofron mbrojtje dhe rezistencë afatgjatë ndaj të gjitha llojeve të drurit. Thahet shpejt dhe shkëlqimi i tij mbetet i pandryshueshëm me kalimin e kohës. Sa më shumë veshje të aplikohen aq më intensive duken ngjyrat natyrale të drurit.

Nuancat: E disponueshme në shkëlqim transparent, saten dhe mat, nuancat e kartës (karta e ngjyrave) dhe në bazë TR.

Sasia: 180ml, 750ml, 2,5Lt, 16Lt