RED SUN WATER

________________________

RED SUN WATER (llak druri me bazë uji)

Kodi: 39

..................

Llak druri me bazë uji për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ofron mbrojtje dhe rezistencë afatgjatë ndaj të gjitha llojeve të drurit. Thahet shpejt dhe shkëlqimi i tij mbetet i pandryshueshëm me kalimin e kohës. Sa më shumë veshje të aplikohen aq më intensive duken ngjyrat natyrale të drurit.

Nuancat: E disponueshme në shkëlqim transparent, saten ose mat

Sasia: 750ml, 2,5Lt, 16Lt