RADIATOR

________________________

RADIATOR (bojë smalti me shkëlqim për radiatorë)

Kodi: rdt

..................

Bojë speciale me smalt me ​​shkëlqim të lartë me rezistencë të shkëlqyer ndaj ngrohjes, ideale për veshjen e radiatorëve. Ai jep ngjitje shumë të mirë, fortësi dhe mbajtje të shkëlqyer të shkëlqimit. Ka karakteristika të shkëlqyera mbuluese dhe të jashtëzakonshme pune dhe nivelimi.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 2,5lt