PVC GLUE

________________________

PVC GLUE (Ngjitës për tuba PVC)

Kodi: 01-PVC

..................

Ngjitës i fortë për tubacione plastike PVC ujësjellës dhe për kanalizime. Reziston ndryshimit midis temperaturës së ujit të ftohtë dhe të nxehtë, dridhjeve dhe vjetërsisë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë gri

Sasia: 250ml, 500ml