PUTTY ACRYLIC

________________________

PUTTY ACRYLIC (ideale për stuko muresh, druri, betoni etj)

Kodi: ACPUT

..................

Zgjidhja ideale për stukoimin e mureve, drurit, betonit etj. Thahet shpejt dhe nuk mbush letrat me rërë. Për shkak të përbërjes së saj 100% akrilike pas lëmimit të fundit sipërfaqja është e gatshme të marrë çdo bojë pa astar. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë, pa asnjë pluhur, vaj, myk, ndryshk dhe mbetje bojë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 400gr, 800gr, 5kg