PRIMER

________________________

PRIMER (nënshtresa e sipërfaqeve metalike antikorozive)

Kodi: 01PSS

..................

Veshje e cilësisë së lartë me veti të shkëlqyera antikorozive. Mbron të gjitha sipërfaqet metalike dhe i përgatit ato për shtresën e sipërme. Ajo thahet shpejt dhe reziston në temperatura të larta (deri në 100°C). Është i përshtatshëm për automobila, banister, radiatorë dhe çdo sipërfaqe të ndjeshme ndaj korrozionit.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, të zezë, gri dhe të kuqe okside. Karta e ngjyrave

Sasia: 375ml, 750ml, 2.5Lt, 9Lt