PRIMER-W

________________________

PRIMER-W (veshje e poshtme antikorozive me bazë uji për sipërfaqe metalike)

Kodi: 06PRW

..................

Nënshtresa e cilësisë së lartë me bazë uji me veti të shkëlqyera antikorozive. Mbron të gjitha sipërfaqet metalike dhe i përgatit ato për shtresën e sipërme. Ka mbulim të madh dhe reziston në temperatura të larta deri në 100°C. Është i përshtatshëm për automobila, baniera, radiatorë, mure dhe çdo sipërfaqe të ndjeshme ndaj korrozionit. Ideale edhe për mure.

Nuancat: E disponueshme në gri dhe të bardhë

Sasia: 750ml, 2.5Lt