PRIMER FOR GALVANIZED SURFACES

________________________

PRIMER FOR GALVANIZED SURFACES (produkt special me ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe me ngjyra)

Kodi: ASTGALV

..................

Primer për të galvanizuar është një produkt i veçantë me ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe me ngjyra si alumini, bakri, inoks dhe sipërfaqet e galvanizuara. Ofron ngjitje të lartë dhe mbrojtje ndaj korrozionit. Thahet shpejt, ka fleksibilitet të madh dhe përhapje të mirë.

Nuancat: E disponueshme në gri. Karta e ngjyrave

Sasia: 0,75Lt, 2,5Lt 16Lt