PRIMER FAST DRYING

________________________

PRIMER FAST DRYING (sipërfaqet metalike antikorozive që thahen shpejt)

Kodi: 25

..................

Nënshtresa me cilësi të lartë me veti të shkëlqyera antikorozive për përdorim industrial. Mund të mbrojë çdo sipërfaqe hekuri dhe i përgatit ato për veshjen e sipërme. Thahet shpejt dhe është i qëndrueshëm në temperatura të larta (deri në 100oC). Është i përshtatshëm për balustrat, dyert dhe çdo sipërfaqe hekuri që ka nevojë për mbrojtje kundër ndryshkut.

Nuancat: E disponueshme në gri dhe të zezë

Sasia: 3,5Lt, 16Lt