PRIMER EPOXY

________________________

PRIMER EPOXY (Shtresë e poshtme epokside me 2 përbërës)

Kodi: 27

..................

EPOXY PRIMER prej 2 komponentësh me mbulim të lartë dhe rezistencë ndaj pastrimit. I përshtatshëm për përgatitjen e lyerjes së sipërfaqeve të brendshme metalike dhe betoni. Ka qëndrueshmëri të madhe në kimikate, tretës dhe derivate të naftës, ngjitje shumë të mirë dhe rezistencë të lartë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë gri dhe të kuqe okside.

Sasia: 0,75Lt, 4Kg, 25Kg