POOL PAINT

________________________

POOL PAINT (Bojë epokside dy komponentësh për pishina)

Kodi: 06PLP

..................

Bojë epokside dy komponentësh për pishina. Ai paraqet rezistencë të shkëlqyer ndaj klorit në kimikatet e pishinës dhe ujin e kripur. Ka ngjitje, elasticitet dhe fortësi të shkëlqyer. Ka rezistencë të fortë ndaj gërryerjes.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë blu të hapur.

Sasia: 5kg, 25kg