POLYLAC

________________________

POLYLAC (bojë poliuretani me dy përbërës)

Kodi: POL

..................

Veshje poliuretani me dy pjesë me shkëlqim të lartë për përdorim të jashtëm. Qëndrueshmëri e shkëlqyer. Ideale për lyerjen dhe mbrojtjen e sipërfaqeve veçanërisht të vështira, të tilla si pjesët e sipërme të varkave, pishinat prej betoni ose poliester, sipërfaqet metalike, njësitë e ngrohjes dhe tubacionet etj. Produkt me shkëlqim të lartë që kombinon rezistencë të mirë kimike dhe fërkimi. Ngjyra σ

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 0,75lt, 2,5lt, 20kg