POLYGLUE READY MIX

________________________

POLYGLUE READY MIX (ngjitës i përforcuar në paste, gati për përdorim))

Kodi: 09-KOP

..................

Ngjitës në pastë, gati për përdorim, me bazë rrëshirë akrilike çimento të përforcuar me fibra.
Kur përforcohet me tekstil me fije qelqi dhe aplikohet në anën e jashtme të pllakave termoizoluese të fiksuara, ai përbën nënshtresën ideale për veshjen përfundimtare me suva. Ka dy herë më shumë efikasitet në krahasim me produkte të ngjashme në formë pluhuri. Nuk ka nevojë për astar për suva përfundimtare. Karakterizohet nga elasticitet i lartë në ndryshimet e temperaturës, është i lehtë për t'u punuar.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe në çdo nuancë përmes sistemit të ngjyrosjes për t'u përshtatur me shtresën përfundimtare.

Sasia: 25kg