POLYGLUE BAG

________________________

POLYGLUE BAG (llaç çimento ngjitës me rrëshirë, të përforcuar me fibra)

Kodi: PGBAG

..................

Llaç çimento ngjitës rrëshinor, i përforcuar me fibra. Përdoret si një shtresë ngjitëse dhe bazë për ngjitjen dhe veshjen (të përforcuar me rrjetë tekstil me fije qelqi) pllaka të zgjeruara (EPS), polistiren të ekstruduar (XPS), polistiren grafit dhe lesh mineral.

Sasia: 25 kg