Pajisje për ngjyrosje manuale

________________________

Pajisje për ngjyrosje manuale

Kodi: 116

..................

Makinë manuale për ngjyrosje, me 16 kavanoza, e cila mbështet më shumë se 12000 nuanca të ndryshme. E shpejtë dhe e lehtë për t'u përdorur. Baza e të dhënave të hijeve përditësohet shpesh sipas nevojave dhe kërkesave më të fundit të tregut.
Përzierëse automatike pulsuese ose rrotulluese, e lehtë për t'u përdorur, mund të vendoset në 4 programe të ndryshme kohore.