OXYGEN

________________________

OXYGEN (material dekorativ mat transparent me bazë uji)

Kodi: 60

..................

OXYGEN është një material mat transparent, i tretshëm në ujë, dekorativ. Ne mund të krijojmë lehtësisht, kudo, një stil sipas dëshirës tonë. Mund të aplikohet si në një sipërfaqe të lyer me shtresë të poshtme. Stili FONDO dhe një sipërfaqe e krijuar me STUCKO KRAKELE.

Nuancat: E disponueshme në 15 nuanca transparente (Karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml