NATURA LATEX

________________________

NATURA LATEX (bojë emulsioni me cilësi të mirë)

Kodi: 03

..................

Bojë emulsioni me cilësi të mirë për përdorim të brendshëm. Ofron mbulim të madh dhe bardhësi të qëndrueshme. Përdoret aty ku nuk kërkojmë shpesh pastrim të sipërfaqes.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 2 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt