NATURA ACRYL

________________________

NATURA ACRYL (bojë akrilike me cilësi të mirë)

Kodi: 09

..................

Bojë akrilike me cilësi të mirë për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Ofron mbulim të madh dhe zbardhje të qëndrueshme. Përbërja akrilike e bën atë rezistent ndaj çimentos alkali. Aplikimi zakonisht bëhet me rrotull, furçë ose pistoletë speciale në një sipërfaqe të pastër.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, gri të çelur, gri të errët dhe 2 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt