MOTOR LAC

________________________

MOTOR LAC (bojë smalt sintetike me tharje të shpejtë)

Kodi: MTRLC

..................

Tharje e shpejtë, bojë smalti sintetik me cilësi të shkëlqyer. Ka qëndrueshmëri të shkëlqyer, shkëlqim afatgjatë, reziston në goditje dhe ka rezistencë të lartë në kushtet më të pafavorshme të motit. I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet metalike si makineri, automjete të rënda dhe konstruksione metalike.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, 23 nuancat RAL , 3 baza të sistemit të ngjyrosjes dhe në të bardhë dhe të zeze mat.

Sasia: 750ml, 2,5Lt & 20Lt