MOTOR LAC WATER

________________________

MOTOR LAC WATER (bojë sintetike me bazë uji me smalt me ​​tharje të shpejtë)

Kodi: 14-MNL

..................

Bojë sintetike me bazë uji me tharje të shpejtë me fortësi dhe shkëlqim të lartë, e pandryshuar në ndryshimet e motit. Ideale për të gjitha sipërfaqet metalike si shasitë dhe trupat e makinave dhe kamionëve, makineritë bujqësore, konstruksionet metalike etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 2.5lt