MONOSTOP PU HYBRID

________________________

MONOSTOP PU HYBRID (Veshje me bazë poliuretani për çati të papërshkueshme nga uji)

Kodi: 01MOP

..................

Veshje e re e çatisë hibride elastomerike e papërshkueshme nga uji, e bazuar në poliuretani akrilik. Elasticiteti i tij e bën atë ideal për izolimin e çatisë pasi formon një membranë rezistente ndaj lagështirës dhe ujit të qëndruar dhe ofron rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve ekstreme të motit (-18 ° C deri në 100 ° C pa përkeqësim të vetive). Për shkak të përbërjes së tij të veçantë ka reflektim të lartë diellor. Redukton temperaturën e çatisë, duke kontribuar në kursimin e energjisë.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 3Lt, 10Lt