MONOFLEX

________________________

MONOFLEX (material izolues akrilik për sipërfaqe vertikale)

Kodi: 13

..................

Material izolues akrilik për sipërfaqe vertikale me qëndrueshmëri dhe mbulim të madh që ngjyros dhe izolon në të njëjtën kohë. Përbërja e tij e bën atë ideal për ndryshime ekstreme të motit pa probleme të plasaritjes. Ka ngjitje të madhe në beton, suva, tulla etj. Është shumë rezistent ndaj alkaleve të çimentos dhe ndotjes së ajrit.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë mat ose saten dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt