MONOBLOCK

________________________

MONOBLOCK (material ekonomik hidroizolues dhe izolues për çatitë)

Kodi: 01-MOE

..................

Material izolues për mbrojtjen e çdo sipërfaqe të vështirë. Izolon dhe hidroizolon tarraca, mure etj. Mund të aplikohet në izolime prej katrani dhe asfalti, si dhe në mure dhe bazament betoni. Për shkak të përbërjes së tij akrilike ka qëndrueshmëri të madhe si izolues i rrezatimit diellor dhe si izolues i madh lagështie. Elasticiteti i tij e bën ideal për izolimin e tarracave pas kontraktimeve-zgjerimeve të betonit, pa u ndikuar nga temperatura e mjedisit (-18C deri në 1000C nuk ka përkeqësim të vetive)

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 3Lt, 10Lt