MONO SMOKE

________________________

MONO SMOKE (nënshtresa e bllokut të njollës me bazë tretës)

Kodi: 18

..................

Ngjitës akrilik i bardhë për fshehjen dhe izolimin e sipërfaqeve që “shtojnë” njolla në shtresën përfundimtare. Izolon tymin, nikotinën, lagështinë e vjetër, mykun etj. Pas aplikimit mund të lyejmë me çdo bojë emulsioni ose smalt sintetik pa pasur probleme me njolla në veshjen përfundimtare.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 750ml, 2.5Lt