METAL FARBE

________________________

METAL FARBE (bojë smalti industriale me tharje të shpejtë)

Kodi: 42

..................

METALL FARBE është një smalt sintetik që thahet shpejt për përdorim industrial me fortësi dhe shkëlqim të shkëlqyeshëm, shumë i qëndrueshëm ndaj kushteve ekstreme të motit. Aplikohet në sipërfaqe metalike shasi makinash dhe kamionësh, makineri bujqësore, tanke etj.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe të gjitha nuancat RAL.

Sasia: 3,5Lt, 20Lt