METAL VARNISH

________________________

METAL VARNISH

Kodi: BEM

..................

Llak i pastër një përbërës i përshtatshëm për sipërfaqe metalike. Ka ngjitje shumë të mirë në cdo lloj sipërfaqe metalike. Thahet shpejt dhe jep një sipërfaqe me shkëlqim dhe elastike, e cila nuk ndryshohet me kalimin e kohës. I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente me shkëlqim dhe saten.

Sasia: 750ml, 2,5Lt