MARTELE

________________________

MARTELE (bojë me efekt çekiçi)

Kodi: MART

..................

Bojë smalti me bazë rrëshirash sintetike speciale. Mbron, dekoron dhe i jep sipërfaqes së lyer pamjen e metalit të farkëtuar. Përdoret për lyerjen e sipërfaqeve metalike, aparateve dhe instrumenteve. Paraqet ngjitje të fuqishme dhe thahet shpejt.

Nuancat: E disponueshme në 12 nuancat e kartonit tonë me ngjyra

Sasia: 750ml, 2.5Lt