LINSEED OIL

________________________

LINSEED OIL (vaj liri)

Kodi: 94

..................

Vaj liri 100% i papërpunuar, i përshtatshëm për vajosjen e mureve të jashtme dhe të brendshme, vajosjen e sipërfaqeve dhe stukove prej druri. Përdoret për mbushjen e mureve me bazë vaji. Me anë të kësaj përgatisim një petë muri të aplikuar para bojës emulsioni brenda ose der për ta bërë sipërfaqen të lëmuar dhe pa asnjë parregullsi.

Sasia: 750ml, 5Lt, 16Lt