LIFE TEX

________________________

LIFE TEX (bojë emulsioni luksoze prej sateni)

Kodi: LIFETEX

..................

Bojë murature akrilike me teksturë të mirë cilësore për përdorim të jashtëm. Ka formulim fleksibël të qëndrueshëm, rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të jashtme të motit dhe ndaj papastërtive. Është i papërshkueshëm nga uji dhe mbulon çarje të imta deri në 2 mm. Ideale për zonat bregdetare.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 9Lt