LIFE RELIEF

________________________

LIFE RELIEF (veshje me teksturë akrilike)

Kodi: RLF

..................

LIFE RELIEF është një shtresë akrilike me teksturë me qëndrueshmëri dhe pamje të madhe. Përbërja e tij e bën atë të përshtatshëm për përdorim të jashtëm për mbrojtje afatgjatë nga kushtet ekstreme të motit, ndotja e ajrit dhe rrezatimi UV.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë.

Sasia: 5Kg, 15Kg