LIFE QUARTZ

________________________

LIFE QUARTZ (primer akrilik ngjitës kuarci)

Kodi: 28

..................

Primer ngjitës nga rrëshira akrilike sintetike dhe rërë breshëri (kuarci). Përdoret në sipërfaqe glabrous ose jo absorbuese për të përforcuar ngjitjen e tyre. Pas aplikimit të tij do të krijohet një sipërfaqe e mprehtë, e cila është e qëndrueshme në mjedis alkalik. Përdoret për përforcimin e mprehtësisë së nënshtresës, në mënyrë që ngjitja e suvasë akrilike dhe e bojës aq sa edhe e suvasë që vijon të forcohet. Sipërfaqja që krijohet ka rezistencë të lartë ndaj alkaleve dhe përbën një substrat ideal të përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe me ngjyrë.

Sasia: 1Kg, 5Kg, 15Kg