LIFE DUR

________________________

LIFE DUR (shtresë e brendshme e papërshkueshme nga uji për mure dhe çati)

Kodi: 19

..................

Veshje speciale e papërshkueshme nga uji me ngjitje dhe depërtim të mirë, e përshtatshme për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme. Ofron një sipërfaqe të gatshme për rilyerje me ngjyra emulsioni ose akrilike, si dhe për veshje hidroizoluese për sipërfaqe vertikale ose horizontale. Ajo thahet shumë shpejt, është e qëndrueshme në zverdhje. Ideale për mure dhe çati.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente

Sasia: 750ml, 5Lt, 16Lt