LIFE DUR WATER

________________________

LIFE DUR WATER (primer akrilik i mikronizuar me bazë uji)

Kodi: 23

..................

Primer i mikronizuar me bazë uji akrilik i pastër për mure, me depërtim të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Është materiali më i përshtatshëm për astarin e sipërfaqeve që do të lyhen me bojëra akrilike ose emulsioni. Përveç kësaj, ajo ka ngjitje të madhe në mur. Ideale për përdorim në pllaka gipsi, suva, karton, sipërfaqe të trajtuara me spatula etj. Përforcon ngjitjen e bojrave akrilike dhe smalt dhe redukton konsumin e tyre. Është pa erë, miqësore me mjedisin dhe përdoruesit dhe rekomandohet për përdorim të brendshëm. Për shkak të përbërjes së tij akrilike mund të përdoret pa problem edhe në muret e jashtme.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente.

Sasia: 1Lt, 5Lt, 10Lt, 16Lt