LIFE DUR SILICON WATER

________________________

LIFE DUR SILICON WATER (primer me bazë uji silikoni)

Kodi: 24

..................

Primer transparent me bazë uji silikoni për mure me ngjitje të madhe dhe penetrim të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Është materiali më i përshtatshëm për astarin e sipërfaqeve që do të lyhen me ngjyra akrilike ose emulsioni me bazë silikoni. Ai lejon që muri të "marrë frymë" duke nxjerrë lagështinë, por duke e ndaluar atë të depërtojë. Duhet të përdoret vetëm në sipërfaqe të reja ose në ato të lyera me bojë me bazë silikoni, sepse humbet vetinë e frymëmarrjes nëse aplikohet në bojëra tradicionale.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë transparente.

Sasia: 1Lt, 5Lt