LIFE ACRYL ELASTIC FIBER

________________________

LIFE ACRYL ELASTIC FIBER (bojë elastomerike çimentoje 100% akrilike e përforcuar me fibra

Kodi: 117

..................

Bojë elastomerike me cilësi të lartë, 100% akrilike e përforcuar me fibra për përdorim të jashtëm. Ka fleksibilitet të madh, rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të jashtme të motit dhe mbulon plotësisht kapilarët dhe mikroçarjet. Ideale për lyerjen e mureve të jashtme, suvasë, betonit, çimentos etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt