KRAKELE

________________________

KRAKELE (shtresë e brendshme dekorative transparente, efekt plasaritjeje)

Kodi: 57

..................

Shtresë e brendshme dekorative transparente që na ndihmon të duket si çdo sipërfaqe e vjetër dhe me "kërcitjeje". Është shumë e lehtë dhe e thjeshtë në përdorim dhe që e bën atë të popullarizuar aq shumë tek profesionistët aq edhe tek amatorët e tyre.

Nuancat: E disponueshme në transparent.

Sasia: 750ml