IZOLUES-HIDROIZOLUES

__________________________________

Kategoria që na ofron ”jetë të mirë”. Këto materiale na ndihmojnë me shumë probleme. Një tarracë e izoluar saktë dhe mure të izoluara siç duhet na bëjnë krenarë për shtëpinë tonë pa problemet e bezdisshme të njollave të zeza, mykut dhe lagështirës së jashtme. Rezultatet e shkëlqyera të këtyre materialeve në kushte të vështira të jashtme janë objektivi ynë kryesor.

HROMODHOMI duke njohur nevojat e konsumatorit modern ofron një gamë të plotë të produkteve të kësaj kategorie. Ajo furnizon me produktet e saj shumicën e nevojave të tyre me besueshmëri dhe përgjegjësi.

Mbulimi, lehtësia e aplikimit, shtrirja uniforme dhe përfundimi perfekt si dhe qëndrueshmëria e madhe janë karakteristikat për shkak të të cilave produktet tona janë ndër më të njohurat në treg.