IRIDIUM

________________________

IRIDIUM (material dekorativ transparent me bazë uji i aplikuar në sipërfaqe tashmë të lyera)

Kodi: 61

..................

IRIDIUM është një material dekorativ transparent i tretshëm në ujë i aplikuar në sipërfaqe tashmë të lyera. Ofron një sipërfaqe reflektuese me perla, e cila ndryshon ngjyrën, në varësi të këndit. Rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm sepse ka rezistencë të lartë ndaj rrezatimit ultravjollcë UVA & UVB.

Nuancat: E disponueshme në nuancat e argjendit, ari, e kuqe, vjollcë, blu dhe jeshile. (Karta e ngjyrave)

Sasia: 750ml