INDUSTRIAL METAL ENAMEL

________________________

INDUSTRIAL METAL ENAMEL (smalt me ​​cilësi të lartë me qëndrueshmëri të lartë)

Kodi: ASTCOV

..................

Smalt me ​​cilësi të lartë me qëndrueshmëri të lartë. Thahet shpejt dhe përdoret për sipërfaqe metalike të brendshme dhe të jashtme. Punoni pa probleme me nivelim shumë të mirë. Jep shkëlqim të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe pa zverdhje. Është e lehtë për t'u përdorur nga amatorët.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë dhe të gjitha nuancat RAL.

Sasia: 20Lt