HEATLAC

________________________

HEATLAC (bojë smalti rezistente ndaj nxehtësisë)

Kodi: htl

..................

Bojë speciale me rezistencë ndaj temperaturës së lartë deri në 300°C. Ruan, dekoron dhe mbron sipërfaqet metalike duke siguruar një përfundim rezistent ndaj nxehtësisë. I pershtatshem per siperfaqe metalike si soba, oxhaqe, oxhaqe, barbeque, xhama etj.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të zeze dhe ari.

Sasia: 180ml, 375ml, 750ml, 2,5lt