GALAXY

________________________

GALAXY (material dekorativ me bazë uji me sipërfaqe reliev)

Kodi: 62

..................

GALAXY është një material dekorativ i tretshëm në ujë me sipërfaqe rëre reliev. Mbron dhe dekoron të gjitha sipërfaqet. Ka mbulim të lartë me rezistencë të lartë. Rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm sepse ka rezistencë të lartë ndaj rrezatimit ultravjollcë UVA & UVB.

Nuancat: E disponueshme në argjend të çelur dhe të errët, si dhe në nuancat e kartës tonë me ngjyra.

Sasia: 750ml