FONDO

________________________

FONDO (Shtresa e brendshme për përgatitjen e sipërfaqes për serinë Corrente)

Kodi: 55

..................

Përgatitja ideale e nënshtresës për të gjitha sipërfaqet në të cilat duam të aplikojmë stilet e serisë CORRENTE. Ka grumbullim të madh dhe siguron substratin e duhur për aplikim. Ideale për pllaka gipsi, mure të aplikuara me thikë stuko, suva, pllaka të forta etj. Për shkak të përbërjes së tij akrilike mund të përdoret për mure të jashtme.

Nuancat: E disponueshme në të bardhë, të verdhë, të kuqe okside, bronz, gri, të zezë dhe vjollcë.

Sasia: 750ml