FLOOR VARNISH

________________________

FLOOR VARNISH (llak parketi)

Kodi: 38

..................

Bazë alkidi uretanike e modifikuar me cilësi të lartë, llak me një përbërës me shkëlqim për parket. I përshtatshëm për veshjen e dyshemeve të brendshme prej druri. Ka qëndrueshmëri, shkëlqim, ngjitje dhe rezistencë të madhe ndaj gërvishtjeve dhe gërvishtjeve. Ajo ruan shkëlqimin e saj të lartë dhe efektin dekorativ të drurit për shumë vite.

Nuancat: E disponueshme me shkëlqim transparent dhe saten.

Sasia: 750ml, 2,5Lt