FLOOR VARNISH WATER

________________________

FLOOR VARNISH WATER (llak parketi me bazë uji)

Kodi: 41

..................

Llak me bazë uji të cilësisë së lartë për parket. I përshtatshëm për veshjen e dyshemeve të brendshme prej druri. Ka qëndrueshmëri, shkëlqim, ngjitje dhe rezistencë të madhe ndaj gërvishtjeve dhe gërvishtjeve. Ajo ruan shkëlqimin e saj të lartë dhe efektin dekorativ të drurit për shumë vite. Është pothuajse pa erë dhe e lehtë për t'u përdorur.

Nuancat: E disponueshme me shkëlqim transparent dhe saten.

Sasia: 750ml, 2,5Lt