FAST & RIGHT METALLIZED

________________________

FAST & RIGHT METALLIZED (bojë dekorative me teksturë smalti)

Kodi: 06201

..................

Bojë e veçantë dekorative e metalizuar me teksturë. Mbron të gjitha sipërfaqet metalike duke ofruar një rezultat të shkëlqyer estetik. Aplikohet drejtpërdrejt në çdo sipërfaqe metalike të gërryer, pa përdorur një shtresë të poshtme antikorozive. Për shkak të përbërjes së tij të veçantë, ofron mbrojtje të shkëlqyer nga korrozioni si sipërfaqet e reja dhe të vjetra të ndryshkura.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë argjendi dhe sipas nuancave të kartave te ngjyrave.

Sasia: 750ml, 2.5Lt