FAST AND RIGHT

________________________

FAST AND RIGHT (bojë smalti që aplikohet drejtpërdrejt në çdo sipërfaqe metalike të gërryer)

Kodi: 34

..................

Smalt special që aplikohet direkt në çdo sipërfaqe metalike të gërryer, pa nevojën për astare antikorozive. Është shumë ngjitës, tharje e shpejtë, që ofron zgjidhjen më të lehtë dhe më efektive kundër korrozionit, duke dhënë mbrojtje afatgjatë në çdo sipërfaqe metalike të re ose të vjetër.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë, në nuancat e kartave me ngjyra dhe 3 bazat e sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 2.5Lt