F-32 (Pastrues i lëngshëm për kondicioner)

________________________

F-32 (Pastrues i lëngshëm për kondicioner)

Kodi: SBF32

..................

Pastrues i lëngshëm i kondicionerit. Pas pastrimit lë një erë të këndshme.
- Formon një shtresë mbrojtëse ndaj avulluesit - Siguron ajër të pastër dhe të pastër
- Komfort në tubacione

STEP SATINE (bojë emulsioni luksoze prej sateni)

Kodi: 01PSS

..................

Bojë luksoze emulsioni sateni për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ofron mbulim të madh dhe bardhësi të qëndrueshme. Prodhon një sipërfaqe mëndafshi që lahet.

Nuancat: E disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe 3 baza të sistemit të ngjyrosjes.

Sasia: 750ml, 3Lt, 10Lt