F-24 BETOCLEAN

________________________

F-24 BETOCLEAN (pastrues për mbetjet e çimentos dhe suvasë)

Kodi: SBF24

..................

Bazë ujore e fuqishme pastruese acidike. Përmban acid fosforik dhe acid klorhidrik. Shkrihet dhe largon mbetjet e gëlqeres, çimentos, ndryshkut, betonit dhe mbetjeve të suvasë nga guri i fortë, graniti që përmban çdo lloj hekuri. Largon mbetjet e ndërtimit nga veglat. Heq njollat ​​e ndryshkut, të krijuara nga mjetet e përdorura gjatë prerjes. Artikuj të tillë si sipërfaqet e lyera dhe metalet (dyert prej druri, alumini) duhet të mbrohen me një shtresë.