F-23

________________________

F-23 (pastrues i sipërfaqeve prej guri)

Kodi: SBF23

..................

Surfaktantë anionikë dhe jo-jonikë, alkool. Organike e biodegradueshme. Përdorimi i jashtëm dhe i brendshëm. Për gurë, pllaka, të emaluara dhe jo, doreza etj.